Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2003, 14:36   #13
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
BD napisa***322;(a)
czy chodzi o mnie? ...
nie Bartek, nie chodzi o ciebie, no dobra narażę się, chodzi o Montera, jest zbyt nerwowy, straszy na lewo i prawo (ostatnio Lasera ), chodzi mi o ogólną atmosferę, pomysł z 5 minutowym czasem na edycję własnego tekstu zgłaszam niniejszym do konkursu głupota roku, jak zauważył Pedros netykieta formowała się sama, jeden Helpman to wyjątek potwierdzający regułę. Była plotka o odejściu Montera z nowym rokiem (jak widać to była tylko plotka) pomyślałem sobie niewielka strata, ale skoro Monter pozostał, cóż, jak powiada w takich sytuacjach Pawlak "musim przywyknąć od nowa". Znam bajkę o dobrym i złym policjancie, tylko kto w tej bajce jest tym dobrym ?
PS. przepraszam za chaotyczność wypowiedzi, ale ździebko zdenerwowany jestem.

Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 02.01.2003 o godz. 14:39
Zetoxa jest offline   Odpowiedz cytując ten post