Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2003, 15:32   #14
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
tez sie naraze - choc uwazam juz i tak sie sporo narazilem

MISIEK - oto konkrety, rzeczy ktore uwazam zostaly zrobione napredce, bez gruntownego przemyslenia, mozliwe ze nawet bez konsultacji z kimkolwiek

- edycja postow - czas 5 min, miejsce - planeta Ziemia - przepis jest GLUPI! nie zmniejszy ilosci bluzgow (z wyjatkiem travisa i helpmana - zerowej), cracki i seriale ludzie 'zaawansowani' wiekiem zalatwiaja inaczej - nowi sie szybko ucza (lub tak jak ostatnio sa blyskawicznei usuwani przez Montera) - teza o glebszym przemysleniu tresci posta i nie pisaniu glupot nie broni sie... bo jakiz czlowiek wie i jest calkowicie pewnien ze robi dobrze? a sila czlowieka jest nauka, na swoich i cudzych bledach - dajcie nam sie poprawic - bo i tak mamy swoisty wyscig szczurow - teraz posty mozna nabijac sobe w majestacie prawa - bo jak inaczej uzupelnic wypowiedz? a jesli ktos jeszcze 'wskoczy' pomiedzy posty to mamy chaos i... klops

- kasowanie postow - malo w sumie istotne - ale czasem kasowalem swoje posty widzac ze ich rola juz sie skonczyla - sprawa byla pilna, osobista i zaltwiona (badz nie) po co mam tu smiecic - to przeciez tez moje podworko

- agresja ze strony Montera - rozumiem reakcje na nazwanie czatu cdrinfo - tu sa argumenty (niestety SAM je musialem znalesc) by nazwe zmienic - nasza nie kontrolowana przez WAS dzialalnosc pod waszym szyldem moze wam zaszkodzic - nie rozumiem jednak AGRESJI na informacje o powstaniu nowego forum - straszenie wywaleniem konta? banem? kurcze a nie mozna wytlumaczyc? poza tym jesli to forum jest dzialalnoscia niekomercyjna, to jak reklamowanie czegokolwiek moze szkodzic czyims interesom? nie dobieramy przeciz reklamodawcow? - jest jeszcze kilka mniejszych (ale BARDZO przykrych) objawow agresji Montera i sprawiana wrazenia ze cos kogos ugryzlo... praktycznie kazdy post (a mozna je przejzec) ktory napisal w czasie ostatnich paru tygodni jest co najmniej jadowity... przykre to

i to wlasciwie tyle - poruszylem konkretne problemy - jest ich wiecej, ale ja tak jak wiekszosc mam inne zajecia i musze wrocic do obowiazkow - zajze tu wieczorem i chetnie dopisze reszte wnioskow...

ciesze sie ze post nie wylecial po cichutku, ze ja jeszce moge pisac - bo bralem pod uwage taka ewentualnosc i mamy merytoryczna dyskusje...

to plus, DUZY PLUS