Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2008, 12:55   #5762
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
to ze dysk powinno sie zabrac, skopiowac dane i oddac wyczyszczony to dla mnie oczywiste

powiedz to teraz wladzy
Właśnie dochodzę do wniosku, że nie ma się co tą władzą za bardzo przejmować.. Oczywiście - to, co robią lub czego nie robią dotyczy nas wszystkich. Ale ja wiem, że moja sytuacja dzięki nim się nie polepszy. Sam muszę się zająć własnym życiem i robić to najlepiej jak potrafię. A jeżeli jednocześnie uda mi się zrobić coś dla innych (jak na przykład udało za pomocą strony o drogach) to bardzo dobrze.

To jednak nie jest jeszcze czas na to, żeby próbować w większym zakresie zmieniać rzeczywistość. A jeżeli nie mogę tego teraz zrobić to.. po co pozwalać innym wpływać na mnie i zatruwać mi życie..?

Niech więc robią co chcą, mi to (w pewnym zakresie) wisi. Mam własne życie do przeżycia i nie chcę go spędzić na umarwianiu się przez głupotę i nieudolność innych.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post