Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2008, 21:38   #3
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Właśnie zostałem poinformowany, że zaczynamy czytać Pana Tadeusza

To...wasze zdrowie na te ostatki
Właśnie czekam na paczkę, w której jedzie do mnie wszystkie 7 tomów dzieła Marcela Prousta "W poszukiwaniu straconego czasu". Cóż powiedzieć - to już 8 lat od kiedy postanowiłem przebrnąć przez tą lekturę - 8 lat, w czasie których nie mogłem nigdy przejść 2-giego tomu i zawsze musiałem po ogromnym przestrzymaniu zwrócić go do biblioteki, aby po roku-półtora zaczynać od początku... Teraz może się to zmieni

BTW - czy ktoś z Was to może przeczytał w całości?

Jarson jest offline