Dyskusja: BENQ 1650
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2008, 10:48   #523
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez plecak Podgląd Wiadomości
cholera od jakiś 3miesięcy benq mój ma problem z otwieraniem paszczy ot wciśnienie się raz przycisk/kliknie na wysuń w moim komputerze, i słychać tylko odgłoś jakby chciał wysunąc tacke ale nie mógł i tak z 2, 3 razy to się powtarza (po 1 wciśnięciu), dopiero gdzieś po 2-3 wciśnięciach przycisku otwiera się normalnie. No i nie wiem czy go wysyłać do serwisu, bo gwarancja się kończy za troche ponad miesiąc i jakby odesłali mi gorszego albo zepsutego (jak niektórym ponoć się zdarzyło) to byłaby lipa, bo aktualny egzemplarz w miare dobrze nagrywa a wciśnięcie przycisku kilka razy mi nie przeszkadza zbytnio.. miał ktoś podobny problem?
BenQ 1640DW -> nie chce oddać płyty

wyprostować spinacz i nie przejmować się
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post