Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2008, 15:26   #134
odzan
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.02.2008
odzan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
Oczywiście

Tylko co dodanie nowych zmienia w ogólnej jakości nagrywania już tam zawartych?

A o jakich standardach w 1.04 tu mowa?

Zresztą całość wszystkich wypowiedzi zakrawa o bardzo daleko posuniętą niekompetencję wiedzową

Czyli bez ogródek mówiąc - pieprzeniem trzy po trzy

Procedura testowa, jak też i normalne warunki środowiskowe wymagają

Że krążek nagrany na jednym napędzie będzie widziany i czytany na wszystkich innych

Lojalność wobec producenta?

WTF?

To znaczy, że wypalam i odtwarzam krążek tylko na tym jednym napędzie?

To jakaś klauzula lojalnościowa?

Totalna bzdura jakaś i stek bz..

Dodatkowo pozwolę sobie dodać tylko, że posiadana przez ciebie wiedza zapewne nie wykracza także poza to

Że napędy Optiarc nie nadają się do testów

Bo o ile transfer i czasy dostępu zbadać można - to rozważamy tu jeszcze coś takiego jak jakość nagranej płyty

Co prawda oczywiście na upartego taka możliwość istnieje na tych napędach, ale ma się ona zupełnie nijak do rzeczywistości

I to nie tylko moja opinia, ale tysiące testów tego i innych for

Ponadto nie wiem znasz nieodłącznie związane z jakimikolwiek testami pojęcie napędu referencyjnego?

Zapewne nie - skoro nazwa tego napędu na zrzucie ekranowym programu każdego z testów wzbudza u ciebie takie podniecenie i skłonność do wyzywania od oszustów

Zresztą czytając twoje wypowiedzi mam wrażenie, że twoje doświadczenie jest dokładnie takie jak piszesz: długie, ale skromne

Żeby polemizować w tym temacie potrzebna jest o wiele większa wiedza

A mnie nie chce się tu tłumaczyć podstaw i rzeczy które, dla obeznanych są oczywistością i normą

A dla ciebie nowymi pokładami wiedzy rozumianymi bardziej, mniej bądź wcale

skyline55555 napisal co mozna poradzic - wiec moja propozycja jest taka - aby wgrac oprogramowanie 1.04.
napisalem przeciez ze poprzednie oprogramowanie tez mialo bledy - gdyz sam mialem problem z obsluga chociazby verbatim dvd-rw.
i uwazam ze naped ladnie czyta.
odzan jest offline   Odpowiedz cytując ten post