Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.02.2008, 23:12   #9
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez warez Podgląd Wiadomości
no to tak: odpalilem UltraISO, wrzucilem tam kilka systemow + hirens boot cd, skonfigurowalem multi-boot i przy uruchamianiu kompa nie bootuje tylko normalnie windows startuje (w biosie mam ustawione dobrze), wiec stwierdzilem, ze wgram na plytke jeden system + hirens - plyta bootuje, wrzucilem na nia ponownie wszystko, ale obcialem jeden system i zamiast 2310MB jest 1760MB - plyta bootuje... i teraz nie wiem dlaczego ta z 2310MB nie chce startowac
Ja się na tym niestety nie znam, bo nie sposób na wszystkim

Ale wydaje mi się, że potrzeba wpierw ustalić czy problemem jest rozmiar czy dogrywanie systemów

Bo jeżeli przy każdym systemie są jakieś informacje bootujące to przy starcie komp głupieje

Można to sprawdzić jeżeli do tej płyty 1760MB dograsz jakieś zupełnie dowolne dane nie związane z bootowaniem, np jakiś film

Wtedy zobaczymy czy się uruchomi, choć będzie ponad 2GB