Witam. Przyłączam się do próśb innych wcześniejszych postów odnośnie nagrywania gier na plytach DL aby możliwe było ich odtworzenie w x360. Tak się składa, że przestudiowałem całą zawartość tego tematu i mimo wszystko dalej wyrzucam płyty w kosz. Posiadam konsolę przerobioną xtreme (napęd Benq jeśli to jest istotne), korzystałem z CloneCD 5.3.0.1 i również z Image Burn 2.3.2.0, posiadam obrazy płyt zarówno z rozszerzeniem *iso jak i *DVD, wypalałem według Waszych wcześniejszych instrukcji i efekt do du... . Obrazy posiadają pojemność ewidentnie kwalifikującą je do nagrania na płytach DL a po wypaleniu czy to Clonem czy to Image Burnem po włożeniu do napędu X360 nie widzi nośnika i każe mi biegać po szmatkę

natomiast po włożęniu tej samej płyty do napęu PC widzi zawsze tę samą wielkość czyli 5,31 MB. Na płytach jest widoczny ślad wypalonej całej płyty stąd nie mam już pojęcia co jeszcze mógłbym zrobić aby płyty po wypaleniu były widoczne w x360.
Jeśli po przeczytaniu tego mojego elaboratu zauważył ktoś z Was, że w czymś mogłem spaprać sprawę to zwracam się z prośbą o pomoc w ustaleniu co to mogłoby być. Z góry wielkie dzięki.