Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2003, 08:44   #4
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
nie Bartek, nie chodzi o ciebie, no dobra narażę się, chodzi o Montera, jest zbyt nerwowy, straszy na lewo i prawo (ostatnio Lasera ), chodzi mi o ogólną atmosferę, pomysł z 5 minutowym czasem na edycję własnego tekstu zgłaszam niniejszym do konkursu głupota roku, jak zauważył Pedros netykieta formowała się sama, jeden Helpman to wyjątek potwierdzający regułę. Była plotka o odejściu Montera z nowym rokiem (jak widać to była tylko plotka) pomyślałem sobie niewielka strata, ale skoro Monter pozostał, cóż, jak powiada w takich sytuacjach Pawlak "musim przywyknąć od nowa". Znam bajkę o dobrym i złym policjancie, tylko kto w tej bajce jest tym dobrym ?
PS. przepraszam za chaotyczność wypowiedzi, ale ździebko zdenerwowany jestem.
... ale historycznie rzecz biorac atmosfera,a wlasciwie nerwowe i nie do konca przemyslane decyzje MENTOROW zaczely sie z twoimi uprawnieniami ktore od Miska dostales. Zreszta ilosc Cenzorow nie przeszla w jakosc i wlascie jedynym, ktoremu nie odbilo jest Majonez, ktory jak sie zagalopuje to potrafi powiedziec sorry. Montera nie znam, ale cenie jego wklad w rozwoj i upowszechnianie tematyki forum i mysle,ze obecne zachowanie jest wynikiem 'swoistego " stylu bycia i nieograniczonej wladzy ktora wam Misiek przekazal. To jest blad Miska wynikajacy zapewne z jego glebokiego przekonania o wyzszosci racjonalnosci dzialania na emocjami i gleboko skrywanym ego. Za duzo jest cenzorow i to jest to co atmosfere wali.
Ale jak to mowia, nie moj cyrk nie moje malpy - jesli nie wyciagniecie wnioskow z ankiety Sida, to wasza sprawa, chociaz mysle, ze jesli zwrococie sie do Kinji, to podesle wam fachowa literature

Ostatnio zmieniany przez bgn : 03.01.2003 o godz. 08:48
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post