Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2008, 13:27   #1
Gadzina18
Forumator

Data rejestracji: 27.08.2004
Gadzina18 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Unhappy Opieka medyczna w nagłych przypadkach;/

Lekarze strajkują... oj oj... czego oni nie żądają.. ogólnie zgadzam się z nimi ale..

no właśnie ale;/

Zdarzył się bardzo nie przyjemny wypadek, być może to śmieszne dla osoby która to obserwowała, ale miałem pecha i upadłem tak, że niestety uszkodziły mi się moje zęby, które niemiłosiernie mnie bolą. Środki przeciwbólowe słabo sobie radzą. Odwiedziłem dentystę w Starachowicach (jestem tu na feriach..). Który odmówił leczenia!!! ;/ uprzedzając pytania, wiedząc, jak to jest u państwowych, poszedłem do prywatnego.. (gotówkę oczywiście miałem przy sobie..).
Szanowny pan stomatolog podniesionym i zdenerwowanym głosem odesłał mnie do Warszawy

brak słów.. czemu ten człowiek zajmuje się tym, jak odmówił mi pomocy? przecież nie robiłby tego za darmo;/ ponoć to jest taki miły pan, co dobrze leczy... akurat;/

Załamka. Wracam do książki telefonicznej, bez przesady, nie będę się tłukł do Wawy autobusem w takim stanie.

Nie rozumiem postępowania tego Pana.. identyfikuje się z protestującymi lekarzami? Przecież leczy prywatnie.. a być może nie ma umiejętności

eeeh..
Gadzina18 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online