Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2008, 14:02   #13
pxp2000
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.02.2008
pxp2000 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
No czyli jest dokładnie tak jak napisałem - to sprzęt na który nie ma gwarancji. Jeżeli go oddasz - on będzie stratny bo nikt mu tego nie naprawi. Kupił gdzieś tanio i jeżeli nie sprzeda to klops. Nie dziwie sie ze stara sie jak moze zeby reklamacji nie uwzględnić.

Moim zdaniem nie jest to uczciwy allegrowicz (ale to chyba już wiesz) bo sprzedaje uszkodzone pogwarancyjne sprzęty. To że będzie mu stać w piwnicy to przecież nie Twój problem - chciałeś kupić sprzęt sprawny i jako taki Ci go sprzedał.

Niestety nie wiem czy musi uwzględnić Twoją reklamacje. Jeżeli wada wyszła w trakcie okresu 10 dni lub przynajmniej okresu który dał na sprawdzenie to raczej musi, ale niestety nie znam sie na prawie. Domyślam sie tez ze gość ma tyle kometarzy ze jeden negatyw więcej nie zrobi mu różnicy.

heh daruje sobie pouczenia że zawsze należy kupować nowy sprzęt na solidnej gwarancji, bo wiem jakie są nieraz różnice w cenie. Niestety na allegro uszkodzonego sprzętu z niemiec jest pełno... często nawet sprzedawcy mając 10 sztuk czegoś nie wiedzą ze 9 nie nadaje sie do użytku. Niby miały byc tylko poobijane a wychodzi jak wychodzi...
On ma jeden negatyw i to jeszcze on komuś wystawił .
pxp2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post