Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2008, 17:13   #36
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Franek Dolas Podgląd Wiadomości
Fakty są bezlitosne - w MM we Wrocku jest już tylko półka z BD a z HD-DVD wycofali się.Nośniki BD kupiłem w cenie BD-R 25Gb Verbatim po 39PLN a BD-RE Fuji za 89PLN czego żałuję bo okazało się że razem z LG GGW-H20L dali mi jedną BD-RE Verbatim za free.Tak apropo's BD wiem że to nieregulaminowe ale pomóżcie na priv z odpaleniem produktu Slysoft do zrobienia kopii BD albo dajcie namiary na sprzedawcę w Polsce licencji...

Skulski Enterprises Polska sp. z o. o. - T. Bairda 16/18 - 05-827 Grodzisk Mazowiecki - tel. (0-22) 219 55 65 - cro.pomoc@skulski.pl

http://www.skulski.pl/cgi-local/skle...3&merchant=cro
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post