Cytat:
Napisany przez Darth Jaden
MasterMind - jak narazie wklejasz tylko txty z obozu BD, a o HDDVD ani słowa  Nie ma to jak obiektywnosc 
|
Drogi Jadenie, nigdy nie staralem sie nawet sprawiac pozory obiektywnosci. Od samego poczatku bylem za BR, gdyz oczywistym bylo dla mnie, ze wygra format ktory wspiera wiekszosc producentow software'u, hardware'u, ktory jest lepszy technologicznie, i ktory ma wsparcie PS3. Wlasnie dlatego konsekwentnie wyliczalem wszystkie porazki HD-DVD. Pozwolilem sobie takze nieodpowiadac na niektore pytania, gdyz jestem bardzo zapracowanym czlowiekiem i zwyczajnie nie mam czasu na kopanie sie z koniem. Poza tym ludzi, ktorzy uwazaja ze ich format wygra dzieki chinskim playerom i indyjskim filmom uwazam za niezbyt godziwych partnerow w dyskusji. Nie wiem co sklanialo ich ku przekonaniu ze HD-DVD moze naprawde wygrac? Moze byla to niechec do Sony albo niewystarczajace rozwiniecie intelektualne, ale naprawe mnie to nie obchodzi. W tej chwili jest dla mnie istotne tylko to, ze format ktory wybralem kupujac PS3 wygral, i teraz bede mogl spokojnie powiekszac swoja kolekcje filmow BR