Dyskusja: Jaki internet?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2008, 18:00   #15
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez zales130 Podgląd Wiadomości
JA PROPONUJE radiowy mam 2mb i nie narzekam ! miesiecznie place 61 zl;d polecam radio
Reszta jest do dupy! sciagac morzesz ile chcesz itd pozdro
Twierdzisz, że radio jest najlepsze? Oj, żebyś się nie zdziwił... Przy zakłóceniach w wa-wie mój drugi, niedoszły dostawca nie mógł sobie poradzić z radiem, a ja widząc te pingi i straty pakietów zrezygnowałem z usługi. Część ludzi na osiedlu się zdecydowała i klną na czym świat stoi (szczególnie podczas burzy w okolicy).

BTW Zaraz założę jakąś forumową partię dbałości o stan języka polskiego w forumowych wypowiedziach
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post