Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2008, 16:25   #2178
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Burmistrz Zakopanego wydał rozporządzenie, że wsyzstkie psy mają być uwiązane. No więc wszędzie spokój psy uwiązane policjant spaceruje zadowolony, zero pogryzień, ogólnie spokój itd. Nagle patrzy idzie baca, a za bacą pies, baca do sklepu, pies za nim, baca do kościoła pies za nim, baca do pubu pies zanim. Policjant nie wytrzymał
- Baco złamaliście przepis 500 zł mandatu.
- Panie władzo, to nie mój pies, jak Boga kocham
- No dobrze baco wierze wam, jesteście pożądnym obywatelem
Policjant wyszedł, ale zaczaił się by spr. czy aby napewno baca mówi prawde.
Patrzy baca wychodzi, pies za nim, baca na do domu pies zanim.
Policjant nie wytrzymał, podchodzi do bacy i mówi:
-Baco teraz otrzymujecie 500zł mandatu, nie ma odwołania, pies wszedł za wami do domu
-Panie władzo jak Boga kocham, naprawdę, to nie mój pies, on sie tak samo do mnie prz....ł jak pan!!
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post