Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2008, 18:33   #34
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez albercikk Podgląd Wiadomości
Palę 1-wszą płytę na pionku 112 , wyjąłem LG i na to miejsce wsadziłem Pionka (chwilowo bo nie mam taśmy, chyb a że na jedną można podpiąć dwa paliki ?)
wykrył mi wypalarkę ale w Nero 6 Expres od LG nie pokazuje mi palenia x18 ?

P.S. na szczęście Neron nie czepia się że to nie LG

Pzdr
nie pokazuje 18x, bo nie każdą płytę ten palnik pozwala palić 18x

można podpiąć 2, jak się nie będzie gryzł Pioneer z LG to nic nie szkodzi.

(oczywiście zworki jak trzeba, trzeba )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post