Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2008, 19:39   #13
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Przepraszam, ale nastapilo calkowite niezrozumienie z obu stron:
-zapis pakietowy, na CD/DVD sluzy do zapisu malych/srednich plikow, bardziej do archiwizacji i przenoszenia na inny komputer, z zainstalowanym czytnikiem UDF, a nie do nagrywania filmow!!!
-zaden, a w kazdym razie nie znam takiego odtwarzacza DVD, ktory by umial przeczytac UDF! Bo jest mu to do niczego niepotrzene! Bo i w jakim celu, niszowa aplikacja mialaby byc montowana w DVD?
-co przwda moj DVDplayer usiluje odczytac DVD-RAM ale do glowy by mi nie przyszlo zeby stosowac ten format do nagrywania filmow! To sie nie uda.
Na dodatek egzotyczny rozmiar DVD 8 cm, 1.5 GB - to plytki do kamerek DVD! a nie do przenoszenia filmow.
IMHO - to sie nie powinno udac
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post