Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2008, 19:08   #1220
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez farinello Podgląd Wiadomości
Czasami nagrywam muze na Cdr audio...poszukuję zewnętrznej nagrywarki dvdrw light scribe z najmniejszą prędkością wypalania Cdrow..czy ktoś potrafi mi polecić odpowiedni model? Forum Cdrinfo to jedyne miejsce gdzie moge sie tego dowiedziec..
zewnętrzna obudowa pod USB, koniecznie sprawdzić czy obsługuje napędy optyczne + Liteon 20A1H (nagrywa bardzo dobrze CD, wiem, bo mam)
ed hunter jest offline