Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2003, 21:33   #7
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
bartek nie dam rady dopisac duzo wiecej - nie spie juz 43 godziny i chyba to ciezko odchoruje w najblizszym czasie - ile mozna jechac na coli, redbullach i zielonej powalajaco mocnej herbacie?
powiem tak - w skrocie i niestety niezbyt skladnie - to forum tworza ludzie, MY uzyszkodnicy (nie wiem kto wymyslil ten termin ale najprawdopodobnej wladza ) - jest to nieliczne forum ktore wyksztalcilo wlasna kulture - bez bluzgow, wycieczek osobistych, postow o tresci '' i nic nie wnoszacych glupkowatych tekstow o d... maryni, bylem ZAKOCZONY srednia wieku userow - dobrze ponad wiek studencki, poziomem intelektualnym, emocjnalnym i merytorycznym
zawsze przychodzilem i wciaz przychode tu z przyjemnoscia - jednak cos sie psuje - i to nie dlatego ze my se starzejemy - jaka jest roznica miedzy 34 a 35 lat? ze swiat jest w kryzysie - nie...
cos padlo tu, na forum - i to niestety przez was - zarzadcow - majonez, szanowany przez wszystkich potrafil tu jakos porzadek utrzyamc bez straszenia banankami, i o zgrozo - uzywania ich, potem stalo sie cos co bylo poczatkiem problemow - pojawilo sie w krotkim czasie 2 nowych moderatorow - ktorzy nie liczac sie zupelnie z tym jak to forum funkcjonuje wprowadzilo swoje
co zrozumiale nie spodobalo sie do userom - bo inaczej jest kiedy rzadzi ktos znany i lubiany a zupeeelnie inaczej kiedy ktos obcy probuje ustawiac mechanizm ktory dziala bez zarzutow

zrobilo sei nerwowo - forum stracilo swojskosc - czesc userow zniknela juz wtedy, potem dlugo nic - az w koncu 'atak klonow: helpman ostateczne zwarcie' i wszystko padlo
wyczuwalny 'obowiazkowy' stosunek do wykonywanej pracy zniechecily nas do moderatorow i wladz jako takich - stad niedaleka droga do tego co dzialo sie przez ostatni tydzien kiedy mnie, laserowi, tommyxowi monter grozil wyrzuceniem za uwaga uwaga: dopisanie 'dzieki' do postu informujacego o cracku, potem sprawa forum lasera - i tez gorzba bananka - tomo82 bananka dostal - za podobna blachostke, paru innych tez...

ten caly chaos wypowiedzi - sorry ale juz sie tlumaczylem w jakim jestem stanie - sprowadza sie do jednego - nie wiem co trzeba zrobic DOKLADNIE zeby bylo lepiej - bo bym to napisal - ale jak tak dalej pojdzie ze stalych bywalcow - pamietajacych czasy swietnosci nie zostanie wielu...

dziekujemy za zainteresowanie sie tematem i powazne podejscie do sprawy - to jest cos czego brakowalo (lub moze nie wyrazalismy naszych zali dostatecznie jasno)

dziekuje i ide pic kawe bo jeszcze 15 godzin przedemna...