No to wszystko wyjaśnia Gazor. Kopiowałeś z pirata dlatego każda kopia wykonana byle jakim programem będzie działała a to że clony wykrył ci że płyta jest zabezpieczona Safedisc 2 to on wykrywa nawet jeśli płyta była nagrana w ten sposób że została przegrana po plikach na dysk i podmieniony exek na crackowany.
Jeśli nie wierzysz to przegraj tą twoja niby zabezpieczoną płyte po plikach na dysk i wypal sobie to na RW a zobaczysz że będzie działac chociaż Clony będzie nadal wykrywał na niej Safedisca 2
Teraz moje stwierdzenie jeśli ktokolwiek chce być pewien czy jego nagrywarka kopiuje Safedisc 2 i jakiekolwiek inne zabezpieczenie to niech robi kopie z ORYGINAŁU gdyż nawet idealna kopia na CDR nie jest REPREZENTATYWNĄ kopią i nie mamy żadnej gwarancji czy ktoś już czegoś w niej nie namieszał.
POwtarzam jeszcze raz jedynie kopie oryginalnych płyt działające bez żadnych patchy,playbackupów i na innych napędach są podstawą do stwierdzenia czy nagrywarka kopiuje Safedisc2.
Ja też mam Teac CD-W54E ver 1.1b i stwierdzam na 50 % że ona nie kopiuje Safedisc 2 (50 % dlatego że kopiowałem z image zrzuconego przez kogos gry black and White PL, dopiero jak dostane jakiś oryginał w łapki i sam sprawdze to będe wiedział na 100 %)
|