Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2008, 13:57   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Na kilka, to znaczy średnio, na ile Teoretycznie wszystkie baterie powinny wg deklaracji producenta wytrzymać 1 rok, ale najlepsze wytrzymują znacznie więcej. Te dwa lata o których pisałem (widzę, że nieprecyzyjnie się wyraziłem) to jest minimum.
Ale po co wymienisz u zegarmistrza, skoro samemu można to zrobić W ten sposób płacisz dodatkowo za wymianę.
Bo a) zegarmistrz jest znajomy, więc za robociznę sobie nie liczy i b) łatwiej mi oddać do niego i mieć zrobione w ciągu kilku minut, niż szukać baterii, zastanawiać się czy dobra, a potem majstrować, jak akurat ten model zegarka się otwiera tak, żeby nie zepsuć. Oczywiście, żadna to filozofia, ale też żadne pieniądze, więc szkoda zachodu.

A że jak już wspominałem, baterie zmieniam bardzo rzadko, to jeszcze się chyba nie zdarzyło, żeby jakiś zegarek miał tyle, żeby baterie w nim zmieniać więcej niż raz.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post