brzuszki - sprawa NA RAZIE wygalda tak - wladza od tego czasu jestem ja i thanatos... - ekipa z miskiem, majonezem, bd i zbiegiem zajmuje sie TYLKO strona administracyjna...
byly rozwazane rozne kandydatury na moda, sam bylem zaskoczony tym ze ja nim zostalem - ale z tego co wiem wybor byl przemyslany - dluuugo
staram sie nie wykonywac nerwowych ruchow, wywalac cracki po cichu (bo naprawde moze sie nam oberwac i serwis zniknie - i tak juz teraz jest BARDZO blisko granicy prawa) - i oglnie ugladzac
powrot do starego troche zajmnie, bo i psulo sie dlugo - ty tego brzuszki nie pamietasz - ale jest mozliwy
czat przy forum nie dziala z nieznanych mi przyczyn - ale pogadam z Miskiem - moze da sie go podmienic na jakis inny - czesto ejdnak takei ruchy nie sa mozliwe - bo soft do czatowania kosztuje, a ten ktory tu jest jak widac sie ne sprawdzil
po moim (tym) poscie gora naprawde stara sie cos zrobic - zlikwidowano kilka bezsensownych ograniczen - teraz PMy maja 5000 znakow i da sie tam powaznie na problem odpisac, mozemy robic z wlasnymi postami co tylko chcemy, niewykluczone ze bedzie tez mozna robic do woli z podpisami nad obrazkiem - bo czemu nie?
zobaczymy co zrobi CALE forum - bo to nie zalezy tylko od wladzy...
a niestety cracki i seriale trzeba usuwac - to nie jest zachcianka tylko ostroznosc... zawsze zostaje pm, mail, gg, czat i
www.wykaz.prv.pl kolegi zipa... - wiec rozwiazanie zawsze sei najdzie (tak jak np. w poscie kolegi fido2001)