Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2008, 11:20   #147
vcarter
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.03.2008
vcarter w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no i ja sie dopisuje - mam fusion power i owszem goli dobrze tylko ze ja mam skore strasznie wrazliwa :/
skora po goleniu jest gladka ale na zdjeciu widac pod nosem paski ciemne jakbym mial zarost 1dniowy - tak samo na szyi ...
co ciekawe nie moge golic sie codziennie bo wtedy skora mam czerwona i z 30 min po goleniu mi krwawi icon_wink2.gif
dlatego gole sie co 2 dni a powinienem codziennie ...
stosuje zele nivea i fusion ale to i tak nie pomaga :/

no i mysle nad elektryczna - do 250zl - do codziennego golenia - do twardego 1dniowego zarostu ...

czytam rozne opinie i widze ze te elektryczne nie sa dokladne jak np fusion power, no i skora musi sie do elektrycznej przyzwyczaic ...

takze nie wiem czy inwestowac w elektryczna - czy po takim codziennym lub nawet 2 razy dziennie goleniu skora nie bedzie podrazniona i czerwona czy bedzie ...
bo gladka jak dupcia niemowlaka nie musi byc tylko zeby nie byla podrazniona - no i wygodniej golic sie na sucho niz pieprzyc sie z zelami ...

no i kwestia kosztow - w sumie 250zl to nie jest duza kwota bo przez rok czy 2 na zwykle maszynki, nozyki, zele itp wydac mozna spokojnie porownywalna kwote chyba ze ktos ma puch na twarzy to moze na zyletce za 30 groszy jechac pol roku ...

Ostatnio zmieniany przez vcarter : 04.03.2008 o godz. 11:24
vcarter jest offline   Odpowiedz cytując ten post