Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2008, 12:17   #149
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez vcarter Podgląd Wiadomości
no i ja sie dopisuje - mam fusion power i owszem goli dobrze tylko ze ja mam skore strasznie wrazliwa :/
skora po goleniu jest gladka ale na zdjeciu widac pod nosem paski ciemne jakbym mial zarost 1dniowy - tak samo na szyi ...
co ciekawe nie moge golic sie codziennie bo wtedy skora mam czerwona i z 30 min po goleniu mi krwawi icon_wink2.gif
dlatego gole sie co 2 dni a powinienem codziennie ...
stosuje zele nivea i fusion ale to i tak nie pomaga :/

no i mysle nad elektryczna - do 250zl - do codziennego golenia - do twardego 1dniowego zarostu ...

czytam rozne opinie i widze ze te elektryczne nie sa dokladne jak np fusion power, no i skora musi sie do elektrycznej przyzwyczaic ...

takze nie wiem czy inwestowac w elektryczna - czy po takim codziennym lub nawet 2 razy dziennie goleniu skora nie bedzie podrazniona i czerwona czy bedzie ...
bo gladka jak dupcia niemowlaka nie musi byc tylko zeby nie byla podrazniona - no i wygodniej golic sie na sucho niz pieprzyc sie z zelami ...

no i kwestia kosztow - w sumie 250zl to nie jest duza kwota bo przez rok czy 2 na zwykle maszynki, nozyki, zele itp wydac mozna spokojnie porownywalna kwote chyba ze ktos ma puch na twarzy to moze na zyletce za 30 groszy jechac pol roku ...
Myślę, że maszynka elektryczna powinna spełnić twoje oczekiwania. Jeśli nie zależy ci na super gładkim goleniu, to na podgolenie (ale dokładne) elektryczne maszynki są bardzo dobre. Szybkie, wygodne - skóry specjalnie nie podrażniają, a już na pewno w mniejszym stopniu niż zwykła maszynka ręczna.

Co do modelu, to poleciłbym ci Philipsa, który tu kilka stron wcześniej był chwalony. Nie pamiętam dokładnie modelu, coś 2470 czy jakoś tak. W każdym razie na Allegro można dostać sprowadzane ze Stanów, które bardzo dobrze się sprawują, a są znacznie tańsze niż u nas w sklepach (właśnie ok. 230-250 złotych zamiast 350-400).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post