" Nowi memberzy gonią za statystykami i ..."
Śmiem twierdzić iż Twoje posty równiez mają w tym swój udział .
Z Twoich postów zalatuje sarkazmem ,pretensją do prawie wszystkich forumowiczów .Nie wiem tak naprawdę co Twoj post wniósł nowego w tym temacie ,oprócz futurystycznego przesłania (ATA150)? .
Co do "Noblistów" ,nigdy sie za takiego nie uważałem ,"nabijanie" postów też nie leży w mojej intencji .Być może źle zrozumiałem Twoje nieco nie związane z tematem wystąpienie ,jeśli tak to przpraszam .
Jeśli jednak uważasz iż ten post nie powinien sie pojawić ze względu na na to iż jest porównywalny z "wypocinami" to nie mam nic przeciwko skasowania go przez moderatora .
Śmim jednak zauważyć iż czasem posty ,odpowiedzi negowane przaz Ciebie mogą przyczynić się do rozwiązania problemów przez Forumowiczów tutaj zagladających .
"...W odpowiedzi klient zaczął nawet przedstawiać wyniki (transferów w jedną stronę) ale po chwili się poddał i tak jeden potencjalny Noblista odpadł..."
Masz nieco dziwne podejście co do polemiki .Widze że traktujesz forum bardziej jako rozgrywkę sportową niż jako chęć podzielenia sie wiedzą .
Jeszcze raz przepraszam jeśli źle zrozumiałm Twoje wystąpinie ,jednak jeśli piszesz post w temacie ,który sam stworzylem to mam prawo rozumieć iż tyczył się on mojej osoby .
jaro
|