Dyskusja: Navi Toyota
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2008, 19:37   #2
bojan
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.01.2008
bojan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jest jeszcze ciekawa rzecz w tej nawigacji.Na mapie mojego miasta zanaczyłem miejsce mojego domu i mogłem go wpisac do pamięci nawigacji.Jak pojechałem do Szczecina to też na mapie zaznaczyłem miejsce w którym aktualnie byłem.Jak miałem wracać do domu to zadałem mu punkt docelowy z pamięci (mój dom) nawigacji "My places" i wtedy nawigacja przeliczyła mi trase podała 3 mozliwe do jazdy i wybrałem jedną z nich i nawigacja całą drogę prowadziła mnie do domu.To chyba jedyna możliwość aby nawigacja pracowała na polskiej mapie.Bo niestety baza adresowa nie uruchomi się dopóki nie wybiorę Polski jako regionu do nawigowania.Morał z tego taki że można wybrać miejsce docelowe ręcznie przesuwając mapkę na ekranie i później na zoomie przybliżyć miejsce docelowe i w ten sposób ręczny zadać nawigacji cel podróży.To wtedy działa.Ale to upierdliwe.
Załączyłem parę zdjęć mojej nawigacji.Niestety nie wiem jak ją wyjąć aby zrobić fotki od tyłu i zobaczyć jakie ma wyjścia.Jak znajdę mądrego który mi to wyjmie to napewno zrobię foty i opublikuję.Sam jestem ciekaw jaki mam model nawigacji (numer fabryczny)
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Navi Toyota-img_0076.jpg   Navi Toyota-img_0077.jpg   Navi Toyota-img_0079.jpg   Navi Toyota-img_0081.jpg  
bojan jest offline   Odpowiedz cytując ten post