Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2008, 14:39   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
nie nie nie nie chce żałować, że nie wziąłem Gigabyte. Opinie były podzielone, wybrałem to z czego byłem zadowolony w przypadku starego kompa.
Tak jak wcześniej wspominałem - jakieś 2-3 tygodnie temu składałem zestaw na tej płycie właśnie. @Ed, kondensatory jak najbardziej OK. Pamięci też szybkie Patrioty, tylko 2 x 1GB, a nie 2 x 2GB.

Nie potrzebna była aktualizacja BIOS - w moim przypadku siedziała już 610 z obsługą E8xxx. Sterowników nie sadzałem z dołączonej płytki, tylko ciągnąłem najnowsze z netu.

Całość instalacji przebiegła bez problemu. Rada @Czechoja wydaje się
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post