Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2008, 17:29   #199
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zelea Podgląd Wiadomości
Andrzeju i jak kupiles jakies sluchawki w koncu ?
nie wiem na co sie zdecydowac mialem CX300 i bardzo je sobie chwalilem ale uszkodzil mi siostrzeniec i teraz musze kupic cos...
jak patrzylem na allegro to jakos nie jestem przekonany czy to aby orginalne bo kupil bym znowu CX300...

cena mysle ze tak do 150 zl nawet moglbym wydac... tylko nie chce kupic podroby...

jak mozesz to napisz czy cos zakupiles...

pozdro
Tak, kupiłem w Empiku za 79 złotych. Ale od razu mówię - bardzo trudno mi je ocenić..

Przede wszystkim dlatego, że używałem ich póki co w zestawie z odtwarzaczem IRiver s10, który - z przykrością stwierdzam - nie spełnił moich oczekiwań jeśli chodzi o jakość dźwięku. Tym samym trudniej oceniać słuchawki. W międzyczasie natomiast czytałem ich kilka kolejnych recenzji (ostatnio bodajże w CD-Action) i wszędzie niezmiennie się nimi zachwycają. Coś w tym musi być.. (sponsorin? ).

Moje wrażenia, pomijając odtwarzacz są takie - słuchawki nie odtwarzają basów tak dobrze, jak to opisują. Jakość dźwięku jest poprawna, ale czegoś jej brakuje. Rewelacyjne natomiast są.. "szczegóły", z braku lepszego określenia. Rozumiem przez to krótsze, delikatniejsze dźwięki. Są one naprawdę świetnie podkreślone i niektore piosenki nabrały całkiem nowego brzmienia. Lepszego.

Wiem, że taki krótki opis prawdopodobnie niewiele ci pomoże, ale takie są moje dotychczasowe wrażenia. Najlepiej będzie, jak w każdym przypadku, przetestować je samemu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post