Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2008, 00:12   #1300
forexdg
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.03.2008
forexdg w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ano wlasnie, korekcja bledow jest slaba. Wiec wlasnie chcialbym uslyszec opinie osob, ktore mialy (testowaly) zarowno mojego NECa, jak i wymienionego przeze mnie pionka.

Wg mnie zarowno niezawodnosc (kilka tysiecy nagranych plytek i jakosc nagrywania bardzo dobra) jak i jakosc jest na dobrym poziomie. Odczyt slabiutki, nagrane przez niego plytki nie ma problemu. Mam jednak w zapasie Samsunga 203N (nowy na SATA - posiada go moja dziewcyzna, na sytuacje awaryjne jest ok ).

Osobiscie pamietam, jak na tym forum kiedys byla bardzo polecana nagrywarka benq 1640 ( chyba, o ile dobrze pamietam ) i po przyrownaniu jej z moim NECiem nawet nie chcialem na nia spojrzec, wiec mam nadzieje , ze mnie takie cos nie spotka z w/w pioneerem.

Priorytetem dla mnie jest jakosc nagrywania. Co do odczytu - nie chce zeby bylo gorzej niz moj NEC, lepiej wskazane, ale nie wymagane.

Co do uwagi koelgi Slawekj , w moim necu mam dvd-ram i w ogole go nie uzywalem , wiec dama obsluga tego formatu nie jest dla mnie plusem. Jezeli poza tym szczegolem to sa te same nagrywarki, to wybieram lepiej dostepna w sklepie obok
forexdg jest offline