Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2008, 10:45   #7038
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
To też coś pozytywnego dorzucę - jakiś czas temu oddałem do naprawy gwarancyjnej mój telewizor, 32calowy LCD marki LG.

Przedmiotem naprawy było coś, co się do naprawy nie kwalifikowało zupełnie - jeden, czerwony hotpiksel (jeden to według norm za mało).

Cóż, przyjęli, bo to dziwny kraj, nie naprawili w terminie (35 dni) i dziś dostałem wiadomość, że mogę przyjechać wybrać sobie coś innego w tej cenie - jakoś tak tymczasem ceny tak spadły, że wybiorę sobie teraz coś 42calowego.
Moja Babcia czeka właśnie 4 miesiąc na dostarczenie brakującej szafki z kompletu mebli na zamówienie. Same meble zostały wcześniej dostarczone z opóźnieniem ponad 1,5 miesięcznym (a realizacja miała trwać 2 tygodnie). Polska to również dziwny kraj..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post