Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2008, 22:15   #7043
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Ba, jeszcze dziwniejszy, niż by się zdawało - w swojej ofercie nie mieli nic, co by mnie satysfakcjonowało, więc...

...oddali mi kasę - dzięki temu mogę kupić gdzie indziej.
Właśnie mam problem.

Czy 46calowy sharp 1080p za 1600 euro (przecena z 2k euro) czy 50calowy philips HDready za 1500?

Pomoooooooooooooooooooocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
ja bym wziął Sharpa, wiem co mówię, w wersji XL2e