dzieki za odp. Nie siedze w temacie i to moja 2-ga taka prezentacja. Pierwsza robilem dawno temu, jeszcze z wersja MemoriesOnTV3 no i byla bardzo udana a teraz o dziwo pomimo ze wydaje mi sie ze robie podobnie (na ile pamietam) to nie udaje sie...
Wersja 4 ma mozliwosc dvd.
Chociaz sa rozne sposoby zapisu a przyznam sie ze nie za bardzo rozumiem tego.
Divixem tez sprobowalem i niestety tez ten sam efekt. Podobnie jak ff... cos tam (naprawde nie siedze w temacie)

Indeo Codec 5.11 tez podobnie... a o xvid wspomnialem dlatego ze moj odtwarzacz dvd powinien jako ze obsluguje xvidy 0.x oraz 1.x bezproblemowo odtworzyc a nie chce...
Jesli moj odtwarzacz odtwarza z kodekiem np. divix do wersji 5.00 to czy to oznacza ze divix 6 nie pojdzie? Bo rozumiem ze w czasie produkcji tego modelu najwyzsza wersja divixa byla wlasnie 5.
No i jeszcze cos... wszedzie - na opakowaniu, w instrukcji odtwarzacza mam napisane ze odtwarza xvidy a ani slowa o divixach a jak pogrzebalem glebiej w necie to okazalo sie ze ponoc ma tez divixy do wersji 5.xx - dlaczego producent sie tym nie chwali?
A wracajac do prezentacji - co moge zrobic aby dala sie odtworzyc jako film na kazdym odtwarzaczu?