Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.03.2008, 23:05   #6308
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
http://tech.wp.pl/kat,1009789,title,...5925&_ticrsn=3
Wojskowy robot do zadań specjalnych

Nie przychodzi mi nic do glowy co by mnie tak zaskoczylo na przestrzeni ostatnich kilku lat. Wynalazek dekady! Niesmaowite. Obejrzycie to zrozumiecie. Do dwunoznego tak sie zachowujacego to pewnie jeszcze daleko.

Ciagle jestem w glebkim szoku.
ale po co dwunożny? dwie nogi są mniej stabilne niż cztery. człowiek jest dwunożny, bo każdy wie jak się kiepsko pije piwo na czworaka
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post