Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2008, 04:15   #7
cookie_monster
Nowy na forum

Avatar użytkownika cookie_monster

Data rejestracji: 21.03.2008
cookie_monster w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A moze ktos mial mozliwosc porownac tego Neca z innymi fizycznie

jakis serwisant czy cos prosimy o wypowiedz panie serwisancie.

osobiscie Panie Prezesik to moge zgodzic sie z toba ze ludzie proponuja takie nagrywarki jakie osobiscie maja i nie sprawiaja im zadnych problemow.

Osobiscie uwarzam ze te testy to tez nie jest tak do konca. Zaden test nie jest w stanie wziasc pod uwage awaryjnosci

Jedynie osoby pracujace na serwisach komputerowych mysle ze sa w stanie wypowiedziec sie na ten temat

Sam pracowalem na serwisie i wiem co mowie niestety nie mam stycznosci z tym w chwili obecnej.

Taki znajomy co pracuje na serwisie to powiedzial ze raczej najcichsze sa pioniery.
A rozmawialem z innym i powiedzial mi ze LG sie psuja okropnie i kupuje Nec bo sie malo psuja i serwis ma pod nosem

Z tego co widze to ludzie tak ogolnie wiekszosc chwali te pioniery szkoda ze sie wczesniej nie zapoznalem z tym wszystkim poprostu kiedys nec byl bardzo dobry i dlatego go kupilem.

Kupujac ta nagrywarke kierowalem sie tym postem http://www.cdfreaks.com/reviews/Opti...-Burner-Review
Niestety brak mozliwosci porownania uniemozliwia mi potwierdzenie tego co pisza.

Ostatnio zmieniany przez cookie_monster : 22.03.2008 o godz. 04:39
cookie_monster jest offline   Odpowiedz cytując ten post