Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2008, 07:05   #2019
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez slawekj Podgląd Wiadomości
Ritek testujemy wyłącznie Pioneerem 215@S15J

Załącznik 46948

Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
No nareszcie jakaś sensowna wypowiedź

Do każdego rodzaju płyt należy mieć więc odpowiedni palnik do testowania

Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
Spróbuj przetestować Pionkiem

Może pokaże mniej błędów i zniknie ta końcówka

Poczułbyś się znacznie lepiej

Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Tak, tak Pionkiem, na pewno będzie lepiej i Slawekj będzie usatysfakcjonowany.

LUDZIE!!! nie mogę!!!

znaczy mogę...

ale nie mogę...

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post