Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2008, 17:43   #8
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Pyskówkę też masz taką samą jak rok temu ale pisz sobie ile wlezie jak przegniesz to na pewno warnem Cie poczestuja i to mi wystarczy

Ja sobie kupiłem jedna kostke 1GB bo tyle mi potrzeba, mam tylko dwa sloty ddr na mobo jeden zostawiłem sobie wolny na przyszlosc. Gdybym posluchal Twojej glupiej rady to mialbym już 2x512 i byłbym na tym stratny w dalszym okresie czasu.

A te wszystkie blabla-marki co sztucznie punkty dodaja za rozne technologie w kompie mam daleko gdzieś, taki soft procz wiadomego lansu napedza tylko sprzedaz.

mister ekstrim ewerkloking ja i wielu innych nie musi uprawiac tego sportu

to tyle w tym temacie jesli chodzi o Ciebie, nie widze wyzszego sensu na dalszy dialog ale pan urazone ego na pewno odpisze...
urazic moje ego?

stary jesli nie wiesz do czego sie dual przydaje to jest twoj problem. jest mnostwo aplikacji, ktore to wykozystuje co chyba nie bardzo ci sie podoba i co gorsze ciezko ci zrozumiec

uzywanie komputera nie polega tylko na ogladaniu filmow, czytaniu forum, sprawdzaniu poczty.

ilu ludzi doczeka kupna nowego ramu? wiekoszosc ma 4 sloty, kupujac rok czy dwa lata temu 2x512 dalej zostalo miesce na na kolejne 2x512 lub 2x1gb. po dokupieniu maja spokoj znowu na dluzszy czas nawet przy 2gb, przy 3gb szybciej zmienia komputer (wtedy juz bedzie ddr3 na pokladzie) niz dokupia kolejny, nieprzydatny ram

chyba tez nie wiesz, ze xp 32bit dziala z 3gb ram, pozniej trzeba juz miec 64bit. ilu ludzi uzywa 64bit? garstka i to sie szybko nie zmieni bo ani intel ani amd nie zamierzaja sie pozbywac 32bitow z prockow. programow dalej wszystkich pod 64bit nie ma, a przecietny kowalski ma 64bit daleko i gleboko

jesli liczysz, ze cie zwyzywam, obraze itp to trafiles pod zly adres
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post