Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2008, 14:21   #1
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
prawdziwe AutoCasco

drogie forumowicze moje,
słyszałem o takiej opcji ubezpieczenia auta, która daje możliwość, w razie nieszczęścia, wzięcia pełnego odszkodowania,
czyli tzw. wartość odtworzeniową samochodu.
Innymi słowy, takie ubezpieczenie, które pozwoli, po nie daj Boże kradzieży,
lub skasowaniu auta, wziąć odszkodowanie, pójść do salonu i kupić nowe.
Wiem, że składka jest nieco wyższa, (cokolwiek znaczy to nieco ),
oraz auto podobno nie może być starsze niż 5 lat.
Macie kochani jakieś doświadczenie w tym względzie?
Tyko mnie nie wyzywajcie od burżujów
Staśka kazała zapytać

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online