Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2008, 19:18   #9
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez corbab Podgląd Wiadomości
Moja delikatna prośba: przestań mi ubliżać. Jeśli Ty i wiele innych osób uważa, że EAC jest w porządku, to dobrze. To jest Wasza sprawa, a ja nie muszę się z tym zgadzać. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem, a swoje zdanie na temat mojego profesjonalizmu oparłeś tylko na tym, że nie uznaję i nie używam programu EAC. Mylisz się, znam ten program, ale nie chcę go używać, ponieważ mi nie odpowiada. Poza tym pod EAC opisany przeze mnie problem rownież występuje. Błąd w odczycie również powstaje (sprawdziłem to).
Bardzo szybko wyciagasz wnioski i w ten sposób krzywdzisz innych ludzi swoją opinią. Prosiłem tylko o poradę, a nie o kpiny i obrażanie... A na systemy ProTools HD, czy Sonic Solutions do potrzeb domowych poki co mie nie stać, więc chcę sobie poradzić w ramach tego co mam.
Niepotrzebnie czujesz się obrażany, bo wypowiedź swoją oparłem tylko na twoich słowach

I to jest dla mnie wystarczające do wyrobienia sobie takiego a nie innego zdania

Znowu także nie zrozumiałeś wypowiedzi

Ja nie każę ci używać tego czy tamtego programu

Stwierdziłem tylko, że ten program jest najbardziej rozwinięty i ma możliwość radzenia sobie z problemami zgrywania

Z którymi inne programy nie potrafią...

I to nie ja zacząłem o zawodowcach

Bo tak jak piszesz - nie znam cię - więc dlatego wysnuwam wnioski na podstawie tego co piszesz

A bywali tu już różni magicy i profesjonaliści, którzy nawet nie potrafili skonfigurować podłączenia MASTER SLAVE na taśmie

Więc takoż a nie inakoż...