Cytat:
Napisany przez corbab
Moja delikatna prośba: przestań mi ubliżać. Jeśli Ty i wiele innych osób uważa, że EAC jest w porządku, to dobrze. To jest Wasza sprawa, a ja nie muszę się z tym zgadzać. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem, a swoje zdanie na temat mojego profesjonalizmu oparłeś tylko na tym, że nie uznaję i nie używam programu EAC. Mylisz się, znam ten program, ale nie chcę go używać, ponieważ mi nie odpowiada. Poza tym pod EAC opisany przeze mnie problem rownież występuje. Błąd w odczycie również powstaje (sprawdziłem to).
Bardzo szybko wyciagasz wnioski i w ten sposób krzywdzisz innych ludzi swoją opinią. Prosiłem tylko o poradę, a nie o kpiny i obrażanie... A na systemy ProTools HD, czy Sonic Solutions do potrzeb domowych poki co mie nie stać, więc chcę sobie poradzić w ramach tego co mam.
|
Niepotrzebnie czujesz się obrażany, bo wypowiedź swoją oparłem
tylko na twoich słowach
I to jest dla mnie wystarczające do wyrobienia sobie takiego a nie innego zdania
Znowu także nie zrozumiałeś wypowiedzi
Ja nie każę ci używać tego czy tamtego programu
Stwierdziłem tylko, że ten program jest najbardziej rozwinięty i ma możliwość radzenia sobie z problemami zgrywania
Z którymi inne programy nie potrafią...
I to nie ja zacząłem o zawodowcach
Bo tak jak piszesz - nie znam cię - więc dlatego wysnuwam wnioski na podstawie tego co piszesz
A bywali tu już różni magicy i profesjonaliści, którzy nawet nie potrafili skonfigurować podłączenia MASTER SLAVE na taśmie
Więc takoż a nie inakoż...