Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2008, 06:48   #7097
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
deskę robię ze sklejki

a co do "pojechania" to jestem DOŚĆ tolerancyjny

a może nie

Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
deskę robię ze sklejki

a co do "pojechania" to jestem DOŚĆ tolerancyjny

a może nie

deski nie robię, ale ...

zrobiłem:
- "klimę"
- poprawiłem uszczelki w oknach uchylnych - rozeszły się i mam "przerwy" - szukam kawałka uszczelki
- naprawiłem nawiew
- zamontowałem chromowane podstawki pod wycieraczki
- czekam na chromowane ramiona wycieraczek (pióra już mam)

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 01.04.2008 o godz. 17:31
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post