Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.04.2008, 22:17   #35
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez bubson Podgląd Wiadomości
no i niestety....... od 17-stej nie ma ani netu ani telefonu.......na info sie nie dodzwonisz........dopiero teraz mi sie udalo i pani powiedziala ze mają ogólnopolską awarię ale że za 1.5h powinni się z tym uporać....... niezły początek mam
A była, była, też to odczułem...

Cytat:
Napisany przez bubson Podgląd Wiadomości
na pytanie jak czesto zdarzają się im takie awarie pani odparła że ostania była 2 lata temu kiedy pozrywało im tam jakieś główne linie czy coś takiego.....mam nadzieję że następna też będzie za 2 lata albo w ogóle
Na szczęście ta pani miała rację - UPC nie należy do awaryjnych providerów. Dla mnie osobiście to była najdłuższa awaria (jak pisałem, zdarzyło się ostatnio, że przez chwilę internetu nie było, przedostatni zaś raz był parę miesięcy wcześniej i również trwał parenaście minut)

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post