Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.04.2008, 05:45   #64
crowbme
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 16.02.2006
crowbme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pepperman, gadasz jak potluczony. Piana na gebie, a zadnych konkretow. Rzadko odpowiadam na watki na forum, tu sie odezwe, bo od ladnych kilku lat jestem klienten UPC. Mozna im zarzucic jakies drobiazgi, ale nie znam osobiscie firmy, ktora miala wszystko na 100% super ach i ech. wszedzie zdarzaja sie ludzie, ktorzy spieprza robote i wszedzie jest marketing, zeby wyciagnac od ludzi jak najwiecej. NIe mozna tylko im na to pozwolic. Jesli nie czytasz umow, nie umiesz o swoje walczyc, bede po tobie jezdzic jak na starej kobyle. Powiem tak, jezeli wszystkie inne firmy albo choc polowa z nich, reagowalyby na moje zgloszenia jak UPC bylbym bardzo zadowolony. Ale tak nie jest. Technicznie sa bardzo dobrzy, trudno im cos zarzucic. Awarii nie miaja, a te ktore sa, sa sporadyczne, dla mnie niezauwazalne. Mam znajomka w tel kabl Astra. Tam sie dzieja cuda. I byc moze w UPC czy Multimedii tez, ale wedle mojej umowy, UPC sie wywiazuje sie z niej w 100%. Gdy powiedzialem im, ze zrezygnuje w ich uslug, bo satermu klientowi daja lacze np 4 Mb a nowemu w promocji 10, to juz nastepengo dnia mialem u siebie w domu pana, ktory przyszedl do mnie z nowa oferta. Umowa pozostala ta sama, bo byla dla mnie korzystniejsza niz ta nowa, ale predkosci sie zwiekszyly. Czego chciec wiecej?
Czytac umowy i domagac sie swojego. To wszystko czego trzeba zadac od samego siebie, a pozniej od innych. Pozdrawiam
crow
crowbme jest offline   Odpowiedz cytując ten post