Cytat:
BD napisa***322;(a)
To ja sie ustosunkuje do czesci propozycji 
3. tutaj nie moge sie zgodzic - ja sam wiele razy zwracalem uwage, wywalalem posty lub dyskusje w przypadku gdy trafil sie jakis ****** - tak bedzie nadal - nowi modowie maja obowiazek chronic nas wszystkich przed brakiem kultury
|
Bartku, ale ja wyraźnie

napisałem - "(...)aby zawsze interweniowali(...)". Co oznacza, że albo punkt wdrożony jest 'na poważnie' i obowiązuje to KAŻDEGO, albo wywalcie go z regulaminu.
Myślę, że sam widziałeś nie jeden post, w którym to, w większym bądź mniejszym stopniu powyższy punkt został naruszony.
Więc może sprecyzujcie, że można wrzucać do jednego posta nie więcej niż jeden wulgaryzm, np "O

! Co Ty nie powiesz..." lub "Ja pier****ę, znów mi nagrywarka padła..."
I tym samym można naginać inne punkty regulaminu, tj. podam serial do programu, ale zamiast cyfr wykorzystam znaki: !@#$%^&*(). Każdy wie, który znak, jaką cyfrę oznacza - przecież każdy ( chyba

) ma klawiaturę
Równie dobrze mogę podać adres stronki z bardzo ciekawym opisem, hm, np jakiejś sytuacji, miejsca czy przedmiotu, nie ważne, że będzie w języku rosyjskim lub chińskim - opis jest, a fakt, że na dole tej stronki będzie link do *****'a to już inna sprawa, przecież nie chodzi mi o ten link, tylko o opis , prawda?
PS"" Jak narazie, do pozostałych punktów regulaminu nie mam zastrzeżeń. Dziękuję za zainteresowanie i wzięcie pod uwagę moich poprzednich sugestii."