Dyskusja: Przeprosiny !!!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2003, 21:16   #18
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA

to raz - dwa - pytania sa zeby odpowiadac - fakt, ale chyba nie chcesz zeby za niektore odpowiedzi panowie niebiescy przyszli do miska i zamkneli mu serwis? bo jedno pytanmie to pryszcz, dziesiec tez - ale kiedy stanie sie to standardem - koniec nieunikniony

pytania tak - kurcze czeeemu nie - ale odpowiedzi NA PRIV - kazdy (z wyjatkiem bgn) ma wlaczone privy - a bgn widoczny link do poczty i mozna to zalatwic rownie skutecznie a przy tym w sposob bezpieczny dla forum (privow nikt nie jest w stanie odczytac poza autorem i adresatem)

i to tyle - regualmin niezaleznie od tresci i tak ejst martwym prawem - poniewaz w polsce utarlo sie ze i tak 'wiemy lepiej', poza tym wladza jest BE niezaleznie jaka by nie byla

regulamin tu zawsze uwazalem za wytrych pozwalajacy wladzy odpisac krotko na watpliwosc 'dlaczg post polecial' - a do tego trzeba troche wieej dystansu i indywidualengo podejscia - nie wywalam pytan, nie strasze banem, nie krzycze - bo to bez sensu - ale oczywiste rzeczy (jak te nieszczesne - 'sprzedam pirackie gry') musze wywalic i tyle

regulamin sie zmieniu - wedlug mnie powinien byc jak najbardziej ogolnikowy - krotki - zawierajacy zdanie w stylu - 'upublicznianie tresci niezgodnych z prawem skutkuje w konsekwencji usunieciem tych tresci' i kropa!

linki do stron, nawet reklamy - byleby zwiazena z forum i tematyka - OK ja nie mam nic przeciwko - bo co to komu szkodzi?

yahol - nie rozumiem twojego oporu przeciwko sprzedawaniu komorek na kupie/sprzedam/zamienie...

wyszukiwanie przykladow ze strona po chinsku i CALKIEM przypadeim crackiem jest troche bez sensu - przypadkow tego typu nie ma - jesli to ja bede jednym z dwojga zlego ktory bedzie sie ustosunkowywal do tego linku to zrobie KLIK - spojze co widac na PIERWSZY rzut oka - i jesli nie ma tam beszczelnie napisane 'win xp corporate' to zostawie

i niezaleznie od wszsytkiego przypominam - ze pojscie na luz moze sie skonczyc zamknieciem serwisu - i kropa...