Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2008, 21:49   #6
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez SpeedFreaK Podgląd Wiadomości
Nie jest wart tych pieniędzy. teraz Mac to prawie to samo co PC (Intel onboard...)
Więc po co przepłacać
A pracowales na Macu, ze wypowiadasz tak radyklane opinie?

I powiem tyle, nie znam Linuxa (poza podstawowymi zasadami) i nie wypowiadam sie na tematy linuxowe bo sie nie znam.
I spodziewam sie tego samego po innych (naiwnie z pewnoscia), jak nie wiesz - nie wypowiadaj sie.
Bo wiem, ze istnieje odwieczna "wojna" PC versus Mac - tyle, ze adwersaze nigdy "nie znizyli sie" do racjonalnych argumentow tylko powtarzaja oklepane bzdury.

No bo co z tego ze Intel? Ja mam i Intela i Maotorole i wszystkie systemy od 9 przez Jaguara, Pantere, Tygrysa do Leoparda. I wlasnie Tygrysa chwale najbardziej na Macach i XPSP2 na PC.

I naprawde nie widze powodu, zeby dostawac orgazmu grzebiac w jadrach pingwina System ma byc tak zrobiony, ze odpalam i dziala, anie przekombinowany.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post