Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2008, 18:32   #24
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez SpeedFreaK Podgląd Wiadomości
Ja nie mówie, że mac jest gorszy od PC.

W tej chwili obie platformy oparte są o technologie Intela, więc wydajność jest bardzo zblizona.

OS X nie usprawiedliwia tak gigantycznej różnicy w cenie, zresztą sam system mnie niczym nie zachwycił (choć miałem z nim kontakt dość krótko, więc nie mogłem go poznać dogłębnie).
Ja nie mowie, ze PC jest lepszy od Maca.

Obie platformy oparte sa na Intelu ale wydajnosc w aplikacjach jest porazajaca rozna na + dla Maca
Albowiem Mac jest platforma 64 bitowa, wielowatkowa i umie zarzadzac wieloma procesorami czego windows 32 bitowy nawet z dwom rdzeniami ledwie sobie radzi.

Nie chcesz nie kupuj, nie uzywaj.
Sprawdz i dopiero wydawaj sady, jak juz bedziesz wiedzial cym sie roznia.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post