10.04.2008, 10:45
|
|
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
|
Cytat:
Napisany przez sobrus
Chociaż lubie metal (heavy) to jednak nie widze w tym nic śmiesznego.
Behemoth o ile pamietam wcale sie nie kryje że jest zespołem satanistycznym (albo coś w te klocki - dokładnie nie wiem bo go nie słucham - dla mnie to już za duża sieka).
|
Teksty ma antykatolickie
Cytat:
Napisany przez sobrus
Jak robią takie rzeczy to dziwisz się? Może na początek niech sobie podrą Koran. Za miesiąc byliby martwi 
|
Ale Krk ma ciekawsza historie
Cytat:
Napisany przez sobrus
I niech nie pieprzy głupot że taki z niego arytsta i nie chciał niczyich uczuć obrazić, bo to tylko świadczy że sam nie wie co robi  ...
i ze najpierw robi a potem myśli. równie dobrze mógłby powiedzeć że wbił komuś nóż ale nie chciał zrobić krzywdy...
|
No i jak stwierdzenie, że KK jest instytucją zbrodniczą ma się do uczuć religijnych, skoro nie dotyka spraw wiary?
Wielkie pole do popisu dla adwokatów, którzy bedą mieli do przedstawienia tysiące tomów potwierdzających zbrodnie KK i czynione w jego imieniu, i jeszcze sąd przyzna liderowi Behemotha rację...
Następnie: czy niewierzący może sobie kupić Biblię? Może. A skoro wejdzie legalnie w jej posiadanie, to czy może ją sobie w cholerę podrzeć? A czemuż by nie? Czy moze od momentu kupienia tej księgi jest się skazanym na jej wieczne magazynowanie, póki mole nie zeżrą?
|
|