Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2008, 17:22   #8
DuncanS
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.04.2008
DuncanS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no coz, musze ja kupic. na razie jestem chory, to sie nie ruszam z domu.

zasady zasady. co wy tacy ortodoksyjni?
1. ze niby co mialbym tam wyedytowac skoro wszystko jest?
2. co mialbym wyedytowac zeby ludzie zwrocili uwage na to, ze jest?

nowy post byl dla przyciagniecia uwagi! to jak pierdnac po cichu i sie obrazic ze nikt nie zauwazyl -_-'

a wracajac do kabla. czy ja wiem czy to moze byc to. bardziej ustawienia chyba, bo wczesniej dzialalo, a po reinstalce windowsa przestalo. to TEZ juz pisalem. poza tym kabel i sprzet (plyta gl, naped, wszystko) sa NOWIUSIENKIE. i co, mam edytowac glowny post, bo go nie przeczytaliscie? a jak wyedytuje 100 razy, to przeczytacie?

albo inaczej. jezeli na przejezdzie kolejowym zginelo 100 osob to i tak nie postawicie tam znaku STOP, tylko dlatego, ze nie wolno na dzialce na ktorej sie znajduje nic postawic? w koncu zasady to zasady! ktos zginie czy nie zginie, bronic regulaminu wlasna krwia!

moze na tym forum jestem nowym userem, ale na wielu forach juz siedzialem. juz wiekszosc regulaminow znam na pamiec. ale mam wlasny honor i wlasny rozum. SPECJALNIE wyszczgolnilem to czego probowalem, po to, zeby nie zwielokratniac watkow i odpowiedzi, ktore mi nic nie pomogly. to jest ZA regulaminem. JA regulamin czytam i tam gdzie to ma sens, stosuje sie do niego.

Ostatnio zmieniany przez DuncanS : 10.04.2008 o godz. 17:37
DuncanS jest offline   Odpowiedz cytując ten post