Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2008, 18:55   #12
DuncanS
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.04.2008
DuncanS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
z tasma bylo ok. [juz pisalem]

sterowniki probowalem przeinstalowywac [juz pisalem]

zasilacz: 550W, nowiuski, prima sort [juz pisalem i SPECJLANIE zaznaczalem ]

Cytat:
Napisany przez DuncanS
* Sterowniki mam nowiutkie
* Bios swiezutki
* Force ASPI 1.8
* Probowalem odinstalowywac kontroler, naped i nic
Cytat:
Napisany przez DuncanS
* Zasilacz daje rade, bo ma chyba z 550W
biore do serca, bo:
a) czytam regulaminy
b) stosuje sie do nich
c) specjalnie wyszczegolnilem CO robilem i jakie przynioslo skutki, zeby nie bylo, ze nie szukalem w necie/na forum i pisze posta
d) mimo, ze ludzie odpowiadaja NIE czytajac, staram sie grzecznie zauwazyc, ze pisalem, ze moznaby bylo przeczytac, to jeszcze ci sami ludzie, ktorzy nie czytaja postow przed odpowiedzia sie czepiaja, ze zwracam uwage na to, ze juz cos raz napisale

nie mozna sie zirytowac jak ktos probuje sie czepiac o regulamin za bycie uprzejmym? dajcie juz spokoj z tymi regulaminami itd. jezeli chcecie mi pomoc, to dzieki bardzo, prosze przeczytajcie posta od A do Z, bo napisalem w nim wszystko czego juz probowalem, jak wpadniecie na jakis inny pomysl to dajcie znac. jezeli nie, to sie nie czepiajcie, ze musze po 100 razy powtarzac zeby ktos post przeczytal. juz mnie to cale czepianie zaczyna denerwowac bo:
a) mam problem
b) szukalem w necie kilka dlugich godzin bez efektu
c) prosze o pomoc, a w zamian dostaje odpowiedzi, ktore czytalem po 100 razy. to bardzo dobrze, ze probujecie pomoc, naprawde doceniam. ale przeczytajcie najpierw calego posta a jak mowie, ze juz napisalem ze nic nie dalo, to niech sie ludzie nie czepiaja, ze w regulaminie bylo ble ble ble. bo jak ktos nie przeczytal posta za 1 razym, to jak go wyedytuje, to tez go nie przeczytac. ja tylko grzecznie mowie, ze juz probowalem, a w nowym poscie, bo starego nie czytacie (nie wszyscy oczywiscie). no dajcie spokoj. zajmijmy sie topiciem, ok? nie chce tu wychodzic na jakiegos uptight pr*ck, ale staram sie napisac najlepszego posta jakiego potrafie, prosze pokornie o pomoc, a dostaje mi sie po du*ie za to, ze ktos nie czyta moich postow.

wciaz czekam na jakies propozycje odnosnie configow czy czegokolwiek oprocz wymiany tasmy/przepinania napedu z mastera na slave'a i vice versa/sprawdzania na innym kompie..

Ostatnio zmieniany przez DuncanS : 10.04.2008 o godz. 18:58
DuncanS jest offline   Odpowiedz cytując ten post