Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2008, 19:57   #16
DuncanS
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.04.2008
DuncanS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zasilacz: to z tego,ze
a) ludzie zwykle mowia, ze nie uciagnie tylko napedow/dyskow bo ma za mala moc. to mowie ze ma 550W, wiec na luzach starczy. ma jeszcze kolo 100W zapasu. to po pierwsze
b) przestalo dzialac PO REINSTALACJI WINDOWSA. od kiedy reinstalacja windowsa potrafi uszkodzic zasilacz? albo tasme? a moze windows mi wygryzl z tasmy pare zyl?

Misiu... czy Ty w ogole umiesz czytac? wiesz co to znaczy "BEZPOSREDNIO pod soba"? BEZPOSREDNIO = 1 pod drugim. a tu jest wyraznie moj post - post moderatora - znowu moj post w odpowiedzi. ja pierdziu, ludzie. mozesz sobie byc wredny, ale najpierw czytaj, pozniej sie zastanow, a na koncu, jak uznasz, ze to konieczne, napisz [ no dobra, to bylo wredne, ale juz mnie szlag trafia ]

poza tym, podniecanie jest zdrowe:
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=481023
irytacja - nie koniecznie. prosze, przedluzcie mi zycie i dajcie spokoj z tym regulaminem. jezeli admin uzna, ze jeden pod drugim = nie wolno mi napisac dwoch postow w 1 temacie, to ok, kasuje konto na forum. no i jezeli uzna, ze w porzadku jest, ze edytowane posty sa czytane, a te glowne w temacie nie.

wracajac:

mam 3 podstawowe kanaly i 3 pomocnicze. 1-szy to 2 dyski w UDMA 5, drugi to tylko naped na PIO obecnie (bylo na UDMA 2, ale po reinstalacji driver'ow czy czego tam, trzyma sie na PIO caly czas. jakbym wzial go zmusil tym FAB DVD HD Decrypterem to by znowu wlazl na UDMA 2, ale to duzo roboty pozniej zeby wszystko wrocilo do normy, mnostwo przelaczania i restartow, bo nie za kazdym razem lapie).

jaki mam kabel? gee... nie wiem. powiem tak: wczesniej dzialalo na DMA, nie bylo problemow, plytki nagrywaly sie w 10 minut, moglem jednoczesnie kopiowac, grac i sluchac muzyki. teraz plyty sie nagrywaja ponad godzine kabla nie zmienialem. ALE wg. tego co jest na
http://www.tomshardware.pl/storage/20020806/ide-06.html
80-zylowy powinien miec kolorowe zlacza. moj nie ma. sa jakies inne znaki szczegolne po ktorych da sie rozroznic?
poszukam w chacie jakiegos z niebieska wtyka i zobacze czy cos zmieni. dam znac. choc mimo wszystko, na starym kablu tez sie powinno dac wiecej wycisnac.
DuncanS jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online