Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2008, 10:01   #12
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
Nie znalazlem podobnego tematu. Jak jest to prosze przeniesc.

A mianowicie szukam jakiejs dobrej duszy ktora mi wskaze jak najlepiej sobie pojechca z wrocka do chestochowy z ominieciem autostrady.
Jutro rano wyruszam.

Nie trza zdjec, wystarczy co wieksze miejscowosci wymienic na mapie se znajde.
Czasu mam duzo wiec nie musza byc szybkie ale dziurawe drogi. Moze byc troche dluzej ale lepsza droga.
No więc proponuję taką oto drogę, którą ja jeżdżę do Częstochowy, niejako skazany na nią bo ja mam tędy najkrócej i mieszkam w mieście, przez którą przebiega ta trasa No więc z Wrocławia kierujesz się drogą nr 8 na Warszawę i cały czas nią zmierzasz do Wielunia i dalej podążasz drogą nr 43 zdaje się, znaki pokierują Cię na Częstochowę Niżej podaję kilka miasteczek, które przejeżdżasz:
Wrocław -> Oleśnica -> Kępno -> Wieruszów -> Wieluń -> Kłobuck -> Częstochowa.
Tak trasa wyjdzie Cię ok. 190 km z Wrocławia, także nie wiem czy dłuższa czy krótsza, ale ogólnie ładna trasa, przez miasteczka podane wyżej nie przejeżdżasz, mają obwodnice, za wyjątkiem Wielunia, w który trzeba wjechać, ale tam Cię znaki pokierują. Ogólnie ładnie i przyjemnie, jeden odcinek drogi tylko jest trochę dziurawy, ale to bliżej Częstochowy już
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post